Login


         

SøgKundevendte artikler

Vi skriver nyhedsartikler som du kan bruge på din hjemmeside. Eller du kan bruge dem på sociale medier. Du kan også sende artiklen videre til kunder, din Rotary- eller netværksklub.

Fagligafdeling mailer artiklerne til dig. Vi laver ca. 12 artikler om året / ca. et styk per måned. De bliver sendt til dig i word format på mail. Så kan du anvende artiklen flest mulige steder.

Man betaler for 12 artikler årligt. Prisen er fast, uanset om der kommer færre eller flere artikler årligt (antallet afhænger lidt af nyhedsaktualitet) Til sammenligning har der været 19 artikler i 2020, som var særligt påvirket af Covid-19. Man kan ikke uden videre forvente en gentagelse af det høje antal.

Hjemmesiden

Mange hjemmesider ser statiske ud. Artiklerne kan komme på hjemmesiden og få denne til at blive levende. Og du er velkommen til at lægge artiklen på din hjemmeside, som om du selv har skrevet den.

Avis / journalist

Du kan sende artiklerne til din lokale avis som er velkommen til at trykke historien, som om du har skrevet den. Vi forbeholder os kun landsdækkende aviser.

Sociale netværk

Du kan lægge artiklerne på din eller virksomhedens profil på fx. linkedin, facebook, twitter osv.

Rotary (eller anden klub)

Du kan videresende artiklen til den lokale klub. Og dermed holde dine forretningsforbindelser fagligt opdateret. Det er blot at oprette en mail, indsætte modtagerne og vedhæfte dokumentet. Vores eneste krav er, at artiklen ikke anvendes af dem, rent forretningsmæssigt, fx. ved at sætte det på deres hjemmeside.

Pris

Se alle priser her.

Du kan bruge artiklerne lige så tosset du vil. Der opkræves årligt forud. Der sker ikke hverken hel eller delvis tilbagebetaling ved opsigelse. 

Tilmelding

Tilmeld dig ordningen her. Så sender vi dig en artikel ca. en gang om måneden. Eller skriv os en mail til artikler@fagligafdeling.dk.

Værktøjer til Hvidvask